Info Fingerpractise: Mr. Fantastic

Oefening: Flexing the Fingers

Bij deze oefeningen zet je één vinger vast terwijl je met twee andere vingers een zogenaamde “triller” maakt.
Speel elke combinatie minstens één minuut. Je zult merken dar je vingers na een paar weken veel soepeler en sterker worden.
Je hebt een echte Mr. Fantastic linkerhand gekregen!

Oefeningen voor de voet

Probeer om tijdens de oefeningen je voet te gebruiken.

  • Voet op elke tel: 1-2-3-4 (ook bij 8ste nootjes)
  • Voet op tel 1 en 3
  • Voet op tel 2 en 4
  • Voet op tel 2 en 3
  • Voet op tel 1 en 4
  • Combinatie van deze voet-oefeningen: 1-2-3-4 / 1-3 / 2-4 / 2-3 / 1-4

MR. FANTASTIC

Mr. Fantastic alias Dr. Reed Richards is een fictieve superheld uit de strips van Marvel Comics. Hij is een van de vier originele leden van de superheldengroep de Fantastic Four.Net als de andere Fantastic Four leden is Mr. Fantastic een creatie van Stan Lee en tekenaar Jack Kirby. Hij verscheen voor het eerst in de strip Fantastic Four  (November 1961).

 

SUPERKRACHT

Reed is veranderd in een menselijke elastiek. Hij kan zijn lichaam enorm ver en breed uitstrekken. Hij kan projectielen opvangen en terugkaatsen. Hij kan stuiteren en zweven, en door minuscule gaatjes kruipen. Zijn uithoudingsvermogen en kracht zijn die van een zeer goed getraind mens. Reed kan ook niet worden vastgepakt, daar zijn lichaam zo glad kan worden als een aal. Hij heeft een IQ van rond de 200. Hij is de ontdekker van de instabiele moleculen, welke techniek hij toepast in de superheldenkostuums.

De Ultimate versie van Mr. Fantastic is sterker dan zijn tegenhanger uit de originele strips. Hij hoeft niet te eten of te slapen, en heeft geen interne botten of organen. Ook kan hij zijn ogen uitrekken, waaronder de ooglens, waardoor hij niet langer een bril nodig heeft. Ook kan hij zijn hersens uitrekken en zo tijdelijk veranderen in een menselijke computer.

Mr Fantastic