Wonderwoman

Arpeggio Etudes - Wonderwoman

Info Arpeggio Etude: Wonderwoman

Dit is een hele mooie arpeggio oefening voor de rechterhand. Je kunt het met een plectrum of met de duim en vingers spelen. Het klinkt als een liedje van Ludovico Einaudi.
Speel deze oefening niet te snel maar juist heel rustig en accuraat.

Oefeningen voor de voet

Probeer tijdens de oefeningen je voet te gebruiken.

  • Voet op elke tel: 1-2-3-4 (ook bij 8ste nootjes)
  • Voet op tel 1 en 3
  • Voet op tel 2 en 4
  • Voet op tel 2 en 3
  • Voet op tel 1 en 4
  • Combinatie van deze voet-oefeningen: 1-2-3-4 / 1-3 / 2-4 / 2-3 / 1-4

WONDER WOMAN

Wonder Woman is in werkelijkheid Diana, prinses van de Amazonen uit de Griekse mythologie. Haar moeder is de Amazonekoningin Hippolyta. Ze kreeg van de Olympische goden verschillende bovenmenselijke krachten en wapens. Ze wordt vaak omschreven als "mooi als Aphrodite, slim als Athena, sneller dan Hermes en sterker dan Hercules".

 

SUPERKRACHT

Wonder Woman beschikt over een groot aantal krachten. Ze is bovenmenselijk sterk en snel, en heeft een bovenmenselijk uithoudingsvermogen. Deze krachten komen door een mystieke band die ze heeft met de Aarde. Fysiek is Wonder Woman een van de sterkste helden in het Superhelden Universum. Ze kan zich zelfs staande houden tegen Superman. Ze is echter niet geheel onkwetsbaar, en kan worden verwond door kogels of andere wapens. Ze kan razendsnel genezen van deze verwondingen, evenals van ziektes en gif(soorten).
Sinds het verhaal Crisis on Infinite Earths heeft ze de mogelijkheid om te vliegen.Wonder Woman staat tevens bekend als een van de beste krijgers van de Amazones. Ze is een meester in gewapende en ongewapende gevechten. Ze gebruikt een speciale vechttechniek die enkel door haar volk wordt beoefend. Derhalve is ze erg lastig te verslaan.
Naast kracht heeft Wonder Woman van de goden ook wijsheid gekregen.

Wonder Woman